Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Moeders. Ze zorgen hun hele leven voor ons. Prachtvrouwen zijn het. Stuk voor stuk. Tijd om hen eens uitvoerig te bedanken voor alles wat ze voor ons doen. Welke dag is daarvoor beter geschikt dan Moederdag? In de omgeving van Antwerpen vieren we Moederdag op 15 augustus. Ook in Hof ten Damme doen we dat. We zetten alle moeders in de bloemetjes met een hartverwarmende lunch. Samen met hun familie laten we hen volop genieten van gastronomische topgerechtjes en lekkernijen. Want ze zijn het meer dan waard!

Diner - 19u
Placeholder
Placeholder
Lunch - 12u
Placeholder
Placeholder
VOLZET
|
BESCHIKBAAR
|
Thursday
15
August
2024
-
125
Moederdag
Lunch

Reservatie

Reserveer op 03 575 02 77 of via onderstaand inschrijvingsformulier. We bekijken de beschikbaarheid en bevestigen uw reservatie telefonisch. Let wel, reservaties zijn enkel geldig na telefonische bevestiging en na het storten op rekening BE26 4046 0549 1129

Bedankt !

We hebben uw aanvraag goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Oei! Er is iets mis gegaan.

Oei! Er is helaas iets mis gegaan. Gelieve de pagina te herladen en het opnieuw te proberen. Indien het probleem blijft aanhouden, verwittig ons op 03 575 02 77.

Andere evenementen

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.