Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Hij is de man waarop u altijd kan rekenen en die altijd met raad en daad voor u klaarstaat. Uw grote held en misschien ook uw grote voorbeeld. Herkent u helemaal uw vader in deze beschrijving? Vier samen met je papa Vaderdag bij Hof ten Damme. Geniet van een gastronomische lunch of diner en zet je papa extra in de bloemetjes. 

Diner - 19u
Placeholder
Placeholder
Lunch - 12u
Placeholder
Placeholder
VOLZET
|
BESCHIKBAAR
|
Sunday
9
June
2024
-
125
Vaderdag
Lunch

Reservatie

Reserveer op 03 575 02 77 of via onderstaand inschrijvingsformulier. We bekijken de beschikbaarheid en bevestigen uw reservatie telefonisch. Let wel, reservaties zijn enkel geldig na telefonische bevestiging en na het storten op rekening BE26 4046 0549 1129

Bedankt !

We hebben uw aanvraag goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Oei! Er is iets mis gegaan.

Oei! Er is helaas iets mis gegaan. Gelieve de pagina te herladen en het opnieuw te proberen. Indien het probleem blijft aanhouden, verwittig ons op 03 575 02 77.

Andere evenementen

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.