Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Contact

Een feest bezielen is al jaren ons vak en voor ons een kwestie van kennis, passie en toewijding. We helpen u daarom graag verder met uw specifieke vragen over privéfeesten of zakelijke bijeenkomsten en events.  Heeft U bijzondere ideeën die u verder inhoud en vorm wil geven? Leg ze ons voor. We denken graag mee om vanuit onze jarenlange expertise een kant-en-klaar antwoord te geven.

Bedankt !

We hebben uw bericht goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Oei! Er is iets mis gegaan.

Het is niet gelukt om uw bericht te versturen. Gelieve de pagina opnieuw te laden en het nogmaals te proberen. Indien het probleem blijft aanhouden, neem contact op via 03 575 02 77.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.