Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Rudi
Van Beylen

Ambitie is een werkwoord

Portretfoto van Rudi Van Beylen met koksvest aan terwijl hij een menukaart vast heeft.

Culinaire wereld

Diepgaande kennis en onderbouwde ervaring zijn de twee leidraden doorheen Van Beylen's carrière.  Pas de schoolomgeving verlaten klopt hij aan bij de beste restaurants in binnen- en buitenland om er te leren van het kruim van de culinaire wereld. Denk maar aan Heston Blumenthal van The Fat Duck en Ferran Adrià van elBulli.

Hof ten Damme

De ontdekking van het domein Hof ten Damme vormt een mijlpaal in zijn leven. Samen met zijn echtgenote Dominique bouwt hij het goed uit tot een feestzaal waar enkel de wet van de meest verfijnde gastronomie en de warmste ontvangst geldt. Op zijn lauweren rusten was echter niet aan Van Beylen besteed. Stilstaan is achteruitgaan en enkel nieuwe uitdagingen voorkomen dat.

Q2 | Quality Quantity

Die geestdrift zorgt voor de ontwikkeling van Q2-Serving , een bijzondere revelatie. De lopende band, die hij specifiek voor banketten en grote evenementen uitwerkte, is ondertussen een hype onder topchefs. Het nieuwste project waaronder hij zijn schouders gezet heeft, is dan weer ontstaan uit de hechte vertrouwensband met Albert Adrià. Samen met Dirk Peeters ontwikkelen de culinaire creatievelingen vandaag met R&D Food Revolution een exclusieve productlijn van Albert Adrià.

“De mentaliteitsverandering die ons te wachten staat door deze samenwerking is enorm. De impact, hopelijk, ongezien.”
Oprichters en ambassadeurs van de NorthSeaChefs poseren rechts op de foto met de zee als achtergrond. Fotografie: Ekkow Photography

Medeoprichter van de NorthSeaChefs

Uit idealisme wierp de milieubewuste ondernemer zich ook op als stuwende kracht achter NorthSeaChefs , een niet-commerciële werkgroep die pleit voor duurzaam gebruik van Belgische vis ten voordele van consument, visser, reder én mariene biotoop. Het team van  enthousiaste ambassadeurs promoot duurzame vis, onbekende vissoorten en bijvangst. NorthSeaChefs moedigt ook chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde wijze om te gaan met minder bekende duurzame vissoorten en bijvangst uit de Noordzee. Niets dan positiefs voor vissers en gastronomie dus.

Meer informatie
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.