Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Middagconcert

Een zondag doorbrengen in een sfeervol kader met een combinatie van prachtige muziek en top-gastronomie! Sophie en Marie Hallynck zijn zussen die van jongs af aan samen muziek maken. Dit Belgisch-Franse duo, bekend als solisten en kamermuzikanten, brengen een uniek repertoire van originele werken en eigen transcripties. Hun concerten met harp en cello bieden een schitterende klankwereld en tonen de virtuositeit van de zussen. Daarna geniet u van de onovertroffen keuken van het huis! Culinaire en muzikale verwennerij, uniek in zijn genre, en dus niet te missen.

Diner - 19u
Placeholder
Placeholder
Lunch - 11u
Placeholder
Placeholder
VOLZET
|
BESCHIKBAAR
|
Sunday
3
March
2024
-
150
Middagconcert
Lunch

Reservatie

Reserveer op 03 575 02 77 of via onderstaand inschrijvingsformulier. We bekijken de beschikbaarheid en bevestigen uw reservatie telefonisch. Let wel, reservaties zijn enkel geldig na telefonische bevestiging en na het storten op rekening BE26 4046 0549 1129

Bedankt !

We hebben uw aanvraag goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Oei! Er is iets mis gegaan.

Oei! Er is helaas iets mis gegaan. Gelieve de pagina te herladen en het opnieuw te proberen. Indien het probleem blijft aanhouden, verwittig ons op 03 575 02 77.

Andere evenementen

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.