Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Middagconcert

Genieten van een concert op klassieke gitaar, gevolgd door een culinaire lunch: fantastisch, toch? Sarah Badlissi, Young Master uit New York, brengt Spaanse werken (Aranjuez mon amour, Romance,…) en ook bewerkingen van bekende popnummers in het stijlvolle kader van Hof ten Damme. Na afloop serveren we u natuurlijk een onvergetelijke lunch.

Diner - 19u
Placeholder
Placeholder
Lunch - 11u30
Placeholder
Placeholder
Sunday
3
April
2022
-
125
Middagconcert
Lunch

Reservatie

Reserveer op 03 575 02 77 of via onderstaand inschrijvingsformulier. We bekijken de beschikbaarheid en bevestigen uw reservatie telefonisch. Let wel, reservaties zijn enkel geldig na telefonische bevestiging en na het storten op rekening BE26 4046 0549 1129

Bedankt !

We hebben uw aanvraag goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Oei! Er is iets mis gegaan.

Oei! Er is helaas iets mis gegaan. Gelieve de pagina te herladen en het opnieuw te proberen. Indien het probleem blijft aanhouden, verwittig ons op 03 575 02 77.

Andere evenementen

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.