Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Valentijnsweekend

Op Valentijnsdag hangt er een tikkeltje meer liefde in de lucht dan gewoonlijk. In het intieme decor van Hof ten Damme maken we het de geliefden graag naar hun zin.

Diner - 19u
Placeholder
Placeholder
Lunch - 12u
Placeholder
Placeholder
VOLZET
|
BESCHIKBAAR
|
Sunday
11
February
2024
-
125
Valentijnsweekend
Lunch
VOLZET
|
BESCHIKBAAR
|
Wednesday
14
February
2024
-
155
Valentijnsweekend
Diner

Reservatie

Reserveer op 03 575 02 77 of via onderstaand inschrijvingsformulier. We bekijken de beschikbaarheid en bevestigen uw reservatie telefonisch. Let wel, reservaties zijn enkel geldig na telefonische bevestiging en na het storten op rekening BE26 4046 0549 1129

Bedankt !

We hebben uw aanvraag goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Oei! Er is iets mis gegaan.

Oei! Er is helaas iets mis gegaan. Gelieve de pagina te herladen en het opnieuw te proberen. Indien het probleem blijft aanhouden, verwittig ons op 03 575 02 77.

Andere evenementen

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.