Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Lecture Lunch

Altijd al meer willen weten over de eeuwenoude geschiedenis van Hof ten Damme? Richard Willems, erfgoedkundige voor Beveren en het Land van Waas en auteur van meerdere boeken over geschiedenis en heemkunde, doet een boeiende uiteenzetting over de geschiedenis van onze locatie en de Scheldepolders. Uiteraard gevolgd door een heerlijke lunch. Niet te missen!

Diner - 19u
Placeholder
Placeholder
Lunch - 11u30
Placeholder
Placeholder
Sunday
13
March
2022
-
110
Lecture Lunch
Lunch

Reservatie

Reserveer op 03 575 02 77 of via onderstaand inschrijvingsformulier. We bekijken de beschikbaarheid en bevestigen uw reservatie telefonisch. Let wel, reservaties zijn enkel geldig na telefonische bevestiging en na het storten op rekening BE26 4046 0549 1129

Bedankt !

We hebben uw aanvraag goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Oei! Er is iets mis gegaan.

Oei! Er is helaas iets mis gegaan. Gelieve de pagina te herladen en het opnieuw te proberen. Indien het probleem blijft aanhouden, verwittig ons op 03 575 02 77.

Andere evenementen

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.