Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Lecture Lunch

Rik Torfs doet een boeiende uiteenzetting gevolgd door een heerlijke lunch. In West-Europa doorstaat de katholieke kerk turbulente tijden. Het is onzeker of het Rooms-katholieke geloof verdwijnt of vervangen wordt door een ander geloof. Er rijzen vragen over de toekomst van de Kerk als instituut, haar organisatie en bedienaren, zoals priesters, en of deze er over 20 jaar nog zullen zijn. Ook ondergaan kerkgebouwen een transformatie. Deze ontwikkelingen roepen intrigerende vragen op over een instelling die eeuwenlang de maatschappij beïnvloedde. Hoewel niemand een glazen bol heeft, biedt Prof Torfs met zijn expertise en genuanceerde blik waardevolle inzichten over de evolutie van religie.

Diner - 19u
Placeholder
Placeholder
Lunch - 11u30
Placeholder
Placeholder
VOLZET
|
BESCHIKBAAR
|
Sunday
18
February
2024
-
150
Lecture Lunch
Lunch

Reservatie

Reserveer op 03 575 02 77 of via onderstaand inschrijvingsformulier. We bekijken de beschikbaarheid en bevestigen uw reservatie telefonisch. Let wel, reservaties zijn enkel geldig na telefonische bevestiging en na het storten op rekening BE26 4046 0549 1129

Bedankt !

We hebben uw aanvraag goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Oei! Er is iets mis gegaan.

Oei! Er is helaas iets mis gegaan. Gelieve de pagina te herladen en het opnieuw te proberen. Indien het probleem blijft aanhouden, verwittig ons op 03 575 02 77.

Andere evenementen

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.