De Q2 serveertafel met transportband tilt
de productiviteit van uw banketorganisatie
naar een hoger niveau. 

q2 transportband food restaurant

De Q2 is dé oplossing voor topchefs en restaurateurs die banketten op grote evenementen verzorgen. De serveertafel met transportband tilt de productiviteit van uw banketorganisatie naar een hoger niveau.

Bezieler van de Q2 is Rudi Van Beylen, zaakvoerder en chef-kok van Hof ten Damme (Kallo, Antwerpen). Het gerestaureerde 17de-eeuwse landhuis behoort tot de mooiste feest- en vergaderzalen in Vlaanderen. Creativiteit, perfectionisme en een grenzeloze gastvrijheid zijn Rudi’s handelsmerken. 

Gedreven door passie voor kwaliteit, knowhow als restaurateur en zijn enorme toewijding zocht Rudi naar een methode om borden sneller, rustiger, mooier en goedkoper te dresseren. Wat klinkt als een paradox resulteerde in de transportband Q2 waarvan u het ritme zelf regelt. Een soort lopende band waarbij het keukenpersoneel alle ingrediënten van het gerecht één voor één op de borden schikt. Ieder kent zijn taak en heen-en-weergeloop hoeft niet. Op die manier is het in de keuken rustiger en ontstaat er meer ademruimte. Ruimte die broodnodig is om te streven naar een feilloze bordenschikking.

Benieuwd naar alle voordelen die Q2 u oplevert in de keuken?

Q2 transportband food restaurant