Hof ten Damme biedt u elk weekend een take-out menu in 2 gangen aan met, indien gewenst, een paar verwengerechten die zorgen voor een extra feestelijke toets. Kant-en-klare bereidingen met een uitzonderlijk hoge culinaire standaard. Zoals u het van ons gewoon bent.

------------------------------------------------------------------------------------

TAKE-OUT
ZATERDAG 6 JUNI EN ZONDAG 7 JUNI
(bestellen kan nog tot donderdag 4 juni om 20.00u)

Menu in twee gangen: € 44,00

VITELLO MAQUEREAU
"Italiaanse klassieker met fijne, duurzame en lokale NorthSeaChefs-toets."

ZEEBAARS RATATOUILLE
"Met de hengel gevangen nobele Noordzeevis en mediterrane groentebereiding."

Wat eten we nog? 

Piepkuiken met dragon: € 23,00

En verder als extra...

Tomaat-garnaal: € 12,00 (1 stuk)
"Smaakrijke, sappige Stoffels-tomaat met dagverse, handgepelde noordzeegarnalen."

Langoustines € 22,00
6 creuse oesters: € 24,00
Iers brood met boter: € 3,00 p.p.

En als zoets... 

Warme gemarineerde aardbeien : € 9,00
Huisgemaakt caramelijs, vanille-ijs of mokka-ijs: € 11,00 per liter
Meringue : € 1,50 per stuk
Frambozencoulis : € 1,50 p.p.

Wijnsuggestie

Bubbels

Cava M&M: € 15,00
Champagne Malard Excellence 1er cru: € 33,00

Wit

Sémillon-Sauvignon Blanc-Sauvignon Gris Ch. Du Mayne 2016: € 18,00
Chardonnay Grand Ardeche Louis Latour 2017: € 23,00
Chardonnay, Sauvignon Blanc Albet i Noya 2018: € 20,00

Rood

Merlot-Cabernet Sauvignon Ch. Lamothe Vincent 2017: € 19,00
Merlot-Cabernet Sauvignon La Fleur de Babette 2017 St. Emilion grand cru: € 25,00
Sangiovese-Merlot Lornano Rosso Toscano IT 2017: € 15,00

 

BESTELLEN

Bestellen kan nog tot donderdag 4 juni om 20.00u

via info@hoftendamme.com

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Betalen kan met Bancontact, met cash in enveloppe of via
KBC BE 26 4046 0549 1129.

AFHAALMOMENTEN

Afhalen kan telkens op de dag zelf tussen 10.00u en 12.00u.