Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.

Weekend Restaurant

Het voltallige Hof ten Damme-team popelt om u te verwelkomen en van dienst te zijn. Daarom openen we ons restaurant voortaan tijdens het weekend. We ontvangen u in een beeldschone setting voor een gastronomisch tafelmoment. Dankzij onze genomen voorzorgen kan u op een veilige manier genieten van uw restaurantbezoek. Het aantal plaatsen is beperkt, maak dus zeker op tijd een reservatie.

Diner - 19u
Placeholder
Placeholder
Lunch - 12u
Placeholder
Placeholder
Saturday
26
February
2022
-
140
Weekend Restaurant
Diner
Sunday
27
February
2022
-
110
Weekend Restaurant
Lunch

Reservatie

Reserveer op 03 575 02 77 of via onderstaand inschrijvingsformulier. We bekijken de beschikbaarheid en bevestigen uw reservatie telefonisch. Let wel, reservaties zijn enkel geldig na telefonische bevestiging en na het storten op rekening BE26 4046 0549 1129

Bedankt !

We hebben uw aanvraag goed ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Oei! Er is iets mis gegaan.

Oei! Er is helaas iets mis gegaan. Gelieve de pagina te herladen en het opnieuw te proberen. Indien het probleem blijft aanhouden, verwittig ons op 03 575 02 77.

Andere evenementen

Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.